Video

29-05-2020: JagersTV 10e aflevering
In deze aflevering zijn we te gast bij Landgoed Twickel waar bosbaas Jasper ons meeneemt langs de biotoopverbeterende projecten die worden uitgevoerd op het 4300 hectare tellende landgoed. Daarnaast laat Bjorn zien hoe bij hem kruidenrijke akkerranden worden ingezaaid. www.tickel.nl In 2019 ging onder andere de Jagersvereniging een partnerschap aan met ‘Samen voor Biodiversiteit’ om samen te werken aan het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Met maar één doel: een rijker Nederland. Een Nederland waar de biodiversiteit floreert. Waardoor de natuur weer rijker en de landbouw weer gezonder wordt. www.samenvoorbiodiversiteit.nl



Bron: Jagersvereniging

01-05-2020: JagersTV 9e aflevering
In deze aflevering van JagersTV zijn we te gast bij Harrie Oosten in Brummen om te praten over wildspiegels en te praten over hoe wildspiegels bijdragen aan het verminderen van de aanrijdingen met wild. Daarnaast laat Bjorn zien wat je moet doen als je een aanrijding met wild krijgt. Het kan voorkomen dat de aflevering er iets anders uit ziet dan eventuele vooraankondigingen, dit helaas vanwege de beperkte mogelijkheden omtrent Covid-19. Het team doet er tijdens deze crisis alles aan om op verantwoorde wijze items te maken voor een nieuwe aflevering.



Bron: Jagersvereniging

06-03-2020: JagersTV 8e aflevering
JagersTV heeft een nieuw logo en een nieuwe stijl! In deze aflevering bespreekt Elsemieke met Evert van Rhee. eigenaar van Jachtboutique & Geweermakerij Elspeet de aanschaf van een (eerste) hagelgeweer. Bjorn neemt je deze aflevering mee op de kraaien en duiven.



Bron: Jagersvereniging

10-02-2020: JagersTV 7e aflevering
In deze aflevering neemt Bjorn ons mee bij de bouwjacht op de vos, geeft schietinstructeur Diana van der Valk schietles aan beginnende jagers en geven we tips voor het plaatsen van broedkorven voor de wilde eend.



Bron: Jagersvereniging

20-12-2019: JagersTV 6e aflevering
In deze aflevering gaat Bjorn naar Duitsland voor de drukjacht, gaan we 'Koken met...' Leendert Houweling en Monique Mulder van Dutch Cuisine (het volledige recept kun je hieronder vinden) en zijn we in Friesland voor de overhandiging van het rapport: 'Vermindering van predatiedruk bij weidevogels: vier scenario’s voor de grutto' aan de voorzitter van de Bond van Friese Vogelwachten.



Bron: Jagersvereniging

« »


De wildbeheereenheid is de vereniging van lokale jachthouders en jagers die uitvoering geeft aan verantwoord en duurzaam wildbeheer.